Meil on TASUTA parkimine

Ostukorv

Teie ostukorv on tühi

3 sammu terve nahani: miks kolmeastmeline pesemine on igapäevase nahahooldusrituaali oluline osa

Korralik näopuhastus ei ole lihtsalt ilurituaal, vaid igapäevase nahahoolduse oluline samm. Kuid paljud meist jätavad selle protsessi sageli hooletusse või ei pööra sellele vajalikku tähelepanu. Ja asjata! Õhtul on see oluline, sest hommikul kanname SPF-kreeme, meiki, meie nahk eritab päeva jooksul rasu, nahal koguneb tolm ja mustus, ning hommikul peame maha pesema kreemi ülejäägid ja rasu, mis öösel nahale eritus. Täna tahan rääkida kolmeastmelise pesu tähtsusest ja sellest, miks see on oluline osa terve ja särava naha välimuse tagamisel.

  1. samm: rasvlahustuv naha puhastamine

Esimene samm kaheastmelisest pesemisrutiinis on midagi enamat kui lihtsalt meigi eemaldamine. Hüdrofiilne õli või palsam on õhtuse pesu oluline osa, et puhastada nahk kogu pinnapealsest mustusest, meigist, ebapuhtusest ja liigsest rasust, mis võib päeva jooksul koguneda nahale. Isegi kui te ei kasuta jumestuskreemi, peate eemaldama kõik SPF-kreemi jäägid (loodan, et te kasutate seda hommikuti ;)), mis on samuti rasvlahustuv. Kasutades näo puhastamiseks hüdrofiilseid õlisid või palsameid, lahustame ja peseme sõna otseses mõttes kõik ära, ilma et nahk kuivaks. Me ju teame, et sarnane tõmbab sarnast.

  1. samm: naha puhastamine vastavalt nahatüübile

Teine samm näo pesemisel on puhastusvahend, mis sobib teie nahatüübile. Õrn puhastus aitab eemaldada kõik mustuse- ja õlijäägid, mis võivad olla jäänud pärast esimest sammu, ning valmistab teie naha ette järgmiseks sammuks. Rasvase naha puhul võite valida vahtu või pesugeeli ning kuiva naha puhul kreem- või piimpesuvahendi.

  1. samm: tooniseerimine

Lõpuks, kolmas samm on tooniseerimine. See samm aitab taastada naha loomulikku pH-tasakaalu, niisutab nahka ja valmistab seda ette edasiseks hoolduseks. Kui pH ei ole pärast pesemist taastatud, ei suuda nahk võtta vastu seerumit või kreemi, sest on hõivatud enda pH taastamisega. Ja paljud seerumid ja kreemid vajavad samuti neutraalset pH-d, sest muidu ei tungi need nahka (nt peptiidseerumitele ei meeldi madal pH pärast pesemist hapetega). Toonik aitab sulgeda ka poore ja ennetada põletikku, mis on eriti oluline aknele kalduva või rasvase naha puhul.

Kolmeastmeline naha puhastamine ei ole lihtsalt luksus, vaid oluline osa teie nahahooldusrituaalist, mis aitab hoida teie nahka terve ja särava. Kui sul on rasune nahk, kasuta seda meetodit hommikul ja õhtul, kui sul on kuiv nahk, siis ainult õhtul, hommikul piisab naha puhastamisest vastavalt nahatüübile ja tooniku kasutamisest. Pea meeles, et õige nahahooldus on investeering sinu naha tulevikku, tervisesse ja ilusse.

Erinevalt mitsellaarveest hüdrofiilsed õlid ja palsamid normaliseerivad pH-d ja kaitsevad nahka suurenenud karedusega vee ärritava mõju eest, ei põhjusta naha pindmiste kihtide dehüdratsiooni ega kuivata nahka. Puhastamine on väga õrn ja stressivaba isegi tundlikule nahale. Aga rasvase ja probleemse naha omanikele on see lihtsalt vajalik, sest aktiivsed komponendid "tõmbavad" pooridest välja liigse rasu ja tänu sellele kvaliteetsele puhastusele minimeerib mustpeade tekkimist.

Hüdrofiilset õli võib kasutada ka silmameigi eemaldamiseks. Niisutage lihtsalt kaks vatipatja veega, väänake need hästi välja, kandke õli ühele padjale ja asetage teine vatipadi peale, masseerides õrnalt, et õli imbuks mõlemasse patja ja eemaldage silmameik.

Armastage ennast, ning oma ilusat ja säravat nahka!

Eelmine postitus