Meil on TASUTA parkimine

Ostukorv

Teie ostukorv on tühi

3 küsimust, mida tihti kosmeetiku käest küsitakse

  1. Soovin tulla hooldusesse aga ei tea millist hooldust valida?

Sina kui klient ei peagi teadma, milline hooldus sulle sobib. Selleks on kosmeetik, kes on õppinud ja kogenud selles valdkonnas. Kosmeetik teeb enne hoolduse valikut põhjaliku nahauuringu ning kuulab ära sinu nahahoolduse eesmärgid ja mured.


Sõltuvalt sinu naha vajadustest ja eesmärkidest, pakub kosmeetik välja mitmeid hooldusvõimalusi, mis võivad olla näiteks niisutavad, sügavpuhastavad, vananemisvastased või probleemidele suunatud hooldusi nagu akne või pigmentatsiooni vähendamine. Kosmeetik teeb sulle selgeks, millised on erinevate hoolduste eelised ja milliseid tulemusi need võivad anda. Ta võib anda soovitusi ka hoolduste sageduse osas, et tagada optimaalsed tulemused. Oluline on, et kosmeetik kohandab hoolduse täpselt sinu nahatüübi ja seisundi järgi, et saavutada parimad võimalikud tulemused.


Kui sa ei tea, millist hooldust valida või oled segaduses, siis võid kindlasti usaldada kosmeetiku professionaalset teadmist ja kogemust. Ta aitab sul valida just sinu nahale sobiva hoolduse, mis vastab sinu vajadustele ning aitab sul saavutada soovitud tulemusi. Ära karda küsida kosmeetikult küsimusi või jagada oma muresid. Ta on siin selleks, et sind aidata ja suunata ning tagada, et sa saaksid parimat võimalikku hooldust oma nahale. Seega, võta julgelt ühendust ja broneeri aeg konsultatsiooniks!


  1. Kui kaua peaksin käima hooldustes, et saavutada tulemust?

See sõltub mitmest tegurist: nahatüübist, naha seisundist, soovitud tulemustest ja individuaalsetest vajadustest. 


Esialgsed tulemused võivad sageli olla nähtavad juba pärast esimest näohooldust. Näiteks võib märgata naha paremat niisutust, pehmust ja sära. Kuid optimaalsete tulemuste saavutamiseks on soovitatav käia regulaarselt näohooldustes, soovitus on külastada kosmeetikut umbes üks kord kuus. Kuuajaline intervall võimaldab nahal taastuda ja saada maksimaalset kasu hooldustest. Samas võib see ajavahemik varieeruda sõltuvalt sinu naha eripäradest ja individuaalsetest vajadustest.


On oluline märkida, et hoolduste tulemused võivad olla kumulatiivsed. Regulaarsed hooldused aitavad säilitada saavutatud tulemusi ja edendada naha tervist pikema aja jooksul.


Lisaks professionaalsetele näohooldustele on oluline ka koduhoolduse osa. Järgides regulaarselt kosmeetiku soovitatud koduhooldusrutiini ja kasutades kvaliteetseid nahahooldustooteid, saad täiendada ja säilitada professionaalsete hoolduste mõju.


  1. Miks pean ostma koduhooldustooteid kosmeetiku käest?

Loomulikult ei pea! Tänapäeval on palju võimalusi osta profikosmeetikat iseseisvalt, kuid toome välja põhjused, miks on parem osta koduhooldustooteid enda kosmeetiku käest: 


Konsultatsioon ja isikupärastatud soovitused: Ostes koduhooldustooteid meie kosmeetiku juures, saad eelnevalt konsultatsiooni ja isikupärastatud soovitusi. Kosmeetik teeb põhjaliku nahauuringu, hindab su nahatüüpi, seisundit ja vajadusi ning soovitab just sulle sobivaid tooteid. See tagab, et valid tooted, mis on sinu nahale kõige tõhusamad ja sobivamad.


Kvaliteet ja kindlus: Ostes koduhooldustooteid meie kosmeetiku juures, saad kindlustunde, et tooted on originaalsed ja kvaliteetsed. Meie ilusalongis pakutavad Image Skincare ja Dermida brändi tooted on tarnitud ametliku Eesti maaletooja käest, tagades toodete ehtsuse ja parima kvaliteedi.


Järelteenindus ja tootejuhised: Ostes koduhooldustooteid meie kosmeetiku juures, pakume sulle pärast ostu teenindust ja tootejuhiseid. Kui sul on küsimusi toodete kasutamise, järjestuse või muu kohta, on kosmeetik alati valmis vastama ja jagama sinuga väärtuslikku nõu.


Kohandatud hooldusrutiin: Ostes koduhooldustooteid kosmeetiku juures, aitame sul luua kohandatud hooldusrutiini, mis sobib sinu nahatüübile ja vajadustele. Kosmeetik oskab soovitada, milliseid tooteid ja millises järjekorras kasutada, et saavutada maksimaalsed tulemused.


Jätkusuutlikkus: Ostes koduhooldustooteid meie kosmeetiku juures, toetad ka jätkusuutlikkust. Image Skincare bränd: 

  • kasutab taaskasutatavaid materjale oma pakendide tegemisel
  • tooraine on kasvatatud süsinikneutraalses keskonnas ja on pestitsiitide vaba
  • loovutab 1% oma tulust organisatsioonile, kes tegeleb keskkonna kaitsega
  • ükski Image Skincare toode ei ole testitud loomade peal
  • on “Natural Certified”, s.t., et üle 90% koostisosadest on looduslikud 

Nii saad hoolitseda oma naha eest samal ajal, kui ka meie planeedi  ja jätkusuutlikkuse eest.

Järgmine postitus