Meil on TASUTA parkimine

Ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Tutvustame Sulle lähemalt meie teenuseid

  1. Happed

Happed on tõhusad vahendid terve ja särava naha saavutamiseks, aitavad parandada naha tekstuuri, värvi, elastsust ning võidelda erinevate naha probleemidega. Kas sul on kuiv, rasune või probleemne nahk, happed võivad olla sinu nahahooldusrutiini oluline osa. Need sobivad suurepäraselt ka naha vananemisilmingute vähendamiseks ja naha üldiseks noorendamiseks.


Mis puudutab hapete kasulikke tulemusi, siis need võivad olla mitmekülgsed. Happed aitavad eemaldada surnud naharakke, stimuleerides naha loomulikku koorimisprotsessi. See omakorda aitab parandada naha tekstuuri, vähendada pooride suurust ja siluda peeneid kortse. Lisaks sellele võivad happed vähendada akne, armide, pigmendilaikude ja päikesekahjustuste nähtavust ning ühtlustada naha jumet. Pärast happeid sisaldavaid hooldusi on su nahk värskem, noorem ja säravam.


Oma salongis kasutame Image Skincare ja Dermida brändide happeid. Valikus on nii pinnapealsed ensümaatilised koorijad, kerged niisutavad ja nahka ühtlustavad puuviljahapped kui ka sügavamad keemilised happed, mis lahendavad tõrksamaid nahaprobleeme.


Kui soovid saavutada terve, nooruslik ja kaunis nahk võta meiega ühendust ning broneeri aeg konsultatsiooniks. Aitame leida just sinu nahale sobivad happed ning  meeleldi vastame kõikidele sinu küsimustele.


  1. Näohooldused

Meie ilusalongis pakume erinevaid näohooldusi, et hoolitseda sinu naha eest, taaselustada selle ilu ning aidata tõsta sinu enesekindlust läbi selle, et su nahk on sinu uhkus. 

Siin on mõned põhjused, miks on meie ilusalong on teie külastust väärt:


  1. Põhjalik nahauuring: Enne näohoolduse algust teostab kosmeetik põhjaliku nahauuringu, et mõista sinu naha vajadusi ja probleeme. See võimaldab kohandada hooldust täpselt sinu nahatüübi, seisundi ja eesmärkide järgi.
  2. Kohandatud hooldusplaan: Iga kliendi nahk on unikaalne, seega loome sulle kohandatud hooldusplaani, mis vastab sinu individuaalsetele vajadustele. Olgu see siis niisutus, vananemisvastane hooldus, akne või pigmentatsiooni vähendamine või mõni muu probleem, meie kasutame oma teadmisi ja oskusi, et pakkuda sulle parimat võimalikku lahendust.
  3. Professionaalsed hooldustooted: Kasutame ainult kõrgekvaliteedilisi ja tõestatud efektiivsusega nahahooldustooteid, näiteks Image Skincare brändi tooteid. Need tooted sisaldavad tõhusaid koostisosi, mis toidavad, taastavad ja kaitsevad sinu nahka. Nende professionaalsete toodete kasutamine hoolduse ajal tagab maksimaalse nahahoolduse kasu.
  4. Lõõgastav keskkond: Meie ilusalong pakub lõõgastavat ja meeldivat atmosfääri, kus saad põgeneda igapäeva stressist ja keskenduda täielikult iseendale. Meie professionaalsed kosmeetikud loovad rahustava õhkkonna, kus saad nautida täielikku lõõgastust ja rahulikku hetke omaenda ilu ja heaolu jaoks.
  5. Lisa-protseduurid ja massaaž: Lisaks põhjalikule näohooldusele võib meie teenus hõlmata ka erinevaid lisaprotseduure, nagu näo- ja peamassaaž, eraldi hooldus kätele või silma piirkonnale. Need protseduurid täiendavad põhiteenust, suurendades selle lõõgastavat mõju ja pakkudes täiendavaid nahahoolduse eeliseid.
  6. Tulemused, mida saad näha ja tunda: Meie näohoolduse tulemused on märkimisväärsed. Pärast hooldust võid oodata siledamat, niisutatud, terve välimusega ja säravat nahka. Regulaarsete hooldustega võid märgata naha tekstuuri paranemist, pooride vähenemist, vananemisilmingute vähenemist ja üldist naha elastsuse ja tervise paranemist.
  7. Professionaalsed nõuanded ja koduhooldussoovitused: Meie kosmeetikud jagavad sinuga väärtuslikke nõuandeid ja soovitusi, kuidas jätkata oma naha eest hoolitsemist ka pärast salongikülastust. Soovitame sulle sobivaid koduhooldustooteid ja õpetame sind, kuidas neid õigesti kasutada, et säilitada ja pikendada hoolduse tulemusi.

Tulge meie ilusalongi ja kogege meie professionaalset näohooldusteenust, mis pakub teile terviklikku hoolt, ilu ja lõõgastust. Oleme siin, et teid aidata ja pakkuda teile parimaid tulemusi, mis toovad esile teie naha loomuliku ilu ning suurendavad enesekindlust ja heaolutunnet. Oodatud on kõik, kes soovivad oma naha eest hoolitseda ja nautida täiuslikku näohoolduse kogemust!


  1. Mikroniidling

Mikroniidling on innovatiivne naha taastamise protseduur, mis pakub mitmeid olulisi eeliseid naha ilu ja tervise parandamiseks. See on efektiivne meetod naha noorendamiseks ja erinevate naha probleemide raviks. 


Mis on mikroniidling? Mikroniidling, tuntud ka kui kollageeni stimuleeriv teraapia, kus väikesed nõelad läbistavad õrnalt nahapinda. Need nõelad tekitavad nahas mikrotraumasid, käivitades seeläbi naha loomuliku paranemisprotsessi. Selle tulemusena toodab nahk rohkem kollageeni ja elastiini ning regenereerib end, mis omakorda parandab naha tekstuuri, toonust ja nooruslikkust.


Milleks on mikroniidling mõeldud?


  1. Vananemisilmingute vähendamine: Mikroniidling aitab vähendada peeneid jooni, kortsukesi ja naha lõtvumist, stimuleerides kollageeni tootmist ja naharakkude uuenemist.
  2. Armide ja aknearmide ravimine: Protseduur aitab tasandada nahka ja vähendada armide nähtavust, sealhulgas akne põhjustatud armid.
  3. Pigmentatsiooni vähendamine: Mikroniidling võib aidata vähendada hüperpigmentatsiooni ja ebaühtlast nahatooni, luues nahale ühtlasema jumet.
  4. Pooride suuruse vähendamine: See protseduur võib aidata vähendada pooride suurust, muutes naha siledamaks ja ühtlasemaks.
  5. Vähendab sügavaid kortse ja kuperoosi (laienenud veresoonte võrgustik nahal, eriti põskedel, ninal ja lõual).

Kellele on mikroniidling sobilik?


Mikroniidling sobib enamikule inimestele, kellel on naha probleemid või kes soovivad parandada naha üldist seisundit. See protseduur on eriti efektiivne järgmistel juhtudel:

  1. Vananeva naha märgid, sealhulgas kortsud, peened jooned ja lõtvumine.
  2. Akne armid ja muud armid.
  3. Hüperpigmentatsioon ja ebaühtlane nahatoon.
  4. Suurenenud poorid ja ebatasane nahatekstuur.

Millised tulemused on oodata?


Mikroniidlingu tulemused võivad varieeruda sõltuvalt individuaalsetest nahatingimustest ja hoolduse eesmärkidest. Pärast protseduuri võib oodata järgmisi tulemusi:

  1. Nahatekstuur muutub siledamaks ja ühtlasemaks.
  2. Peened jooned ja kortsud vähenevad, andes nooruslikuma välimuse.
  3. Armid, sealhulgas akne armid, muutuvad vähem nähtavaks.
  4. Pigmentatsioon vähenemine, nahatoon muutub ühtlasemaks.
  5. Pore suurus väheneb, muutes naha peenemaks ja klaarimaks.

On oluline märkida, et mikroniidlingu tulemused võivad ilmneda järk-järgult, kuna naha loomulik paranemisprotsess võtab aega. Soovitatav on läbida mitu protseduuri, et saavutada parimad võimalikud tulemused. Kosmeetik annab teile täpsemat teavet teie konkreetsel juhul oodatavate tulemuste kohta.


Mikroniidling on suurepärane viis oma naha seisundi parandamiseks ning noorusliku ja tervisliku jume taastamiseks. Konsulteerige meie professionaalsete kosmeetikutega, et teha kindlaks, kas mikroniidling on teie nahale sobiv ning et saada täpsemat teavet protseduuri kohta.



  1. Kehamassaž

Meie salong pakub mitmekülgset valikut erinevaid massaaže, mis on suunatud teie keha ja meele heaolu parandamisele ning stressi leevendamisele. Siin on lühike ülevaade erinevatest massaažitüüpidest ja nende eelistest:


  1. Klassikaline massaaž: Klassikaline massaaž keskendub keha üldisele lõdvestamisele ja lihaste pingete vähendamisele. See aitab parandada vereringet, leevendada stressi ning vähendada lihas- ja liigesvalu.
  2. Seljamassaaž: Seljamassaaž on suunatud selja ja õlavöötme piirkonna pinge vähendamisele ning seljalihaste lõdvestamisele. See aitab leevendada seljavalu, parandada kehahoiakut ning vähendada stressi ja pinget.
  3. Kupumassaaž: Kupumassaaž hõlmab spetsiaalsete klaaskuppude kasutamist, mis tekitavad vaakumit nahapinnal. See meetod aitab parandada vereringet, lõdvestada lihaseid ja kudet ning vähendada põletikku ja valu.
  4. Shiatsu massaaž: Shiatsu on Jaapani päritolu massaažiteraapia, mis põhineb rõhu avaldamisel konkreetsetele keha energiakanalitele. Shiatsu aitab tasakaalustada keha energiavooge, leevendada stressi ja pinget ning soodustada üldist heaolu.
  5. Aroomimassaaž: Aroomimassaaž ühendab klassikalise massaaži tehnikad looduslike eeterlike õlide kasutamisega. Eeterlikud õlid aitavad lõõgastuda, parandavad meeleolu, vähendavad stressi ning pakuvad täiendavat terapeutilist toimet vastavalt õlide omadustele.
  6. Lümfimassaaž: Lümfimassaaž on õrn ja rahustav massaaž, mis keskendub lümfisüsteemi stimuleerimisele ja jääkainete äravoolule. See aitab vähendada turset, parandada immuunsüsteemi toimimist ning tõsta keha üldist energiataset.
  7. Tselluliidimassaaž: Tselluliidimassaaž on spetsiaalselt välja töötatud massaažitehnika, mis keskendub tselluliidi vähendamisele ja naha struktuuri parandamisele. See aitab parandada vereringet, vähendada tselluliidi väljanägemist ning pinguldada nahka.

Kõik need massaažid aitavad teil lõõgastuda, leevendada stressi, parandada vereringet ja vähendada lihaspingeid. Valige vastavalt oma vajadustele ja eelistustele massaažiteenus ning nautige keha ja meele hellitavat ravi meie kogenud massööride käe all.

Eelmine postitus
Järgmine postitus